Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- بيستمين جشن بزرگ سينماي ايران با رياست علي نصيريان برگزار شد و برندگان در بخش هاي مختلف معرفي شدند و فيلم «بدون تاريخ بدون امضا» به کارگرداني وحيد جليلوند به عنوان بهترين فيلم انتخاب شد و با پنج جايزه رکورددار شد.
به گزارش آريا، بيستمين دوره جشن خانه سينما شنبه دهم شهريور با حضور سينماگران و علاقه مندان در تالار وحدت برگزار شد و با معرفي برترين هاي سينماي ايران در سال 96، فيلم «بدون تاريخ بدون امضا» به کارگرداني وحيد جليلوند با کسب پنج جايزه بيشترين رکورددار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علي نصيريان، ابوالحسن تهامي‌نژاد، حسن معجوني، منوچهر شاهسواري مديرعامل خانه سينما، غلامرضا موسوي،همايون اسعديان، ابراهيم داروغه‌زاده معاون نظارت و ارزشيابي سازمان سينمايي،محمدمهدي طباطبايي‌نژاد مديرعامل مرکز گسترش سينماي مستند و تجربي، فرهاد توحيدي، حامد بهداد، امير جديدي، هومن سيدي، مرتضي رزاق کريمي، محسن خان جهاني، سودابه بيضايي و پانته‌آ پناهي‌ها از جمله حاضران در اين مراسم بودند که با اجراي محمدرضا شهيدي‌فر برگزار شد.
نصيريان: بنياد هنر دوستي، مهر و نيکي است
در ابتداي اين مراسم پس از پخش کليپي از درگذشتگان سينماي ايران در سال گذشته، علي نصيريان رييس بيستمين جشن خانه سينما با حضور روي صحنه درباره سختي برگزاري چنين برنامه هايي در گذشته گفت: «در دوران ما کار کردن خيلي سخت بود و اميدوارم شما اين سختي‌ها را نکشيد. سينما واقعا رشد کرده است.»
او با اشاره به شهرداد روحاني گفت: «به آقاي روحاني مي‌گفتم البته ايشان که اينجاست نه آن روحاني (اين اشاره کنايه گونه باعث تشويق حضار شد) توسعه فرهنگي حاصل همين ارتباط فرهنگي و مخصوصا کتاب و اينترنت است و اين جشن‌ها در حوزه فرهنگ خيلي خوب است اما اميدوارم منجر به دوستي بيشتر شود و کمتر به خلاف آن تبديل شود چون بنياد هنر دوستي، مهر و نيکي است.»
در ادامه منوچهر شاهسواري در سخناني کوتاه بيان کرد: «راز ماندگاري سينماي ايران جز عشق نيست و هر کس سينماي ايران را غير از اين بخواهد خطاي بزرگي کرده است. سينما گذشته تاريخ و آينده ما را روايت مي‌کند و چه چيز از اين گران‌بها‌‌تر. وقتي گفتيم جشن را کوچک برگزار مي‌کنيم، برداشت نادرستي شد که گويي نمي‌خواهيم جشن داشته باشيم، مگر مي‌شود داوري کنيم و برگزيده نداشته باشيم.»
آغاز اهداي جوايز بيستمين جشن خانه سينما
سپس نوبت به اهداي جوايز رسيد و در نخستين بخش روانبخش صادقي و گلاره عباسي تنديس بيستمين جشن خانه سينما در بخش انيميشن را به حسين ملايمي براي انيميشن «بدو رستم بدو» اهدا کردند.
تنديس بهترين فيلم کوتاه جشن بيستم را نيز مجيد برزگر و پانته‌آ پناهي ها به محمد کارت براي فيلم «بچه خور» اهدا کردند.
سپس رامين حيدري فاروقي و رويا نونهالي روي صحنه آمده و تنديس و ديپلم افتخار بهترين کارگرداني مستند را به ارد عطارپور براي مستند نيمه بلند «پرسپوليس – شيکاگو» اهدا کردند. همچنين تنديس و ديپلم افتخار بهترين مستند بلند به آزاده موسوي و کورش عطايي براي «در جستجوي فريده» اهدا شد.
پس از پخش کليپي از لحظات جشن خانه سينما در بيست دوره گذشته نوبت به بخش دوم اهداي جوايز رسيد. پيش از اعلام نام برگزيدگان شهيدي فر براي استاد شجريان آرزوي سلامتي کرد که با تشويق ممتد حاضرين روبرو شد.
در بخش ديگر مراسم نوبت اهداي جوايز جلوه هاي ويژه بصري و ميداني رسيد، تنديس و ديپلم افتخار بهترين جلوه هاي بصري توسط سيروس ابراهيم زاده و ماهور الوند به فريد ناظرفصيحي براي فيلم «چهار راه استانبول» اهدا شد. ناظرفصيحي بيان کرد: اين جايزه را از سينمايي گرفتم که در شرايط سخت سينه خيز حرکت مي کند و من از اين مساله خوشحالم.
سپس محمدرضا شرف‌الدين و همايون ارشادي تنديس بهترين جلوه‌هاي ويژه ميداني را به محسن روزبهاني براي فيلم «به وقت شام» اهدا کردند.
در ادامه جلال معيريان و حسن معجوني براي اهداي تنديس بهترين چهره پردازي روي صحنه حضور پيدا کردند. تنديس اين بخش به مهرداد ميرکياني براي فيلم «خوک» اهدا رسيد.
تنديس شايستگي صدابرداري در بيستمين جشن سينماي ايران با حضور حسن زاهدي، محمود سماک باشي و جمشيد گرگين به رشيد دانشمند براي فيلم «پل خواب» اهدا شد. همچنين تنديس بهترين صداگذاري به عليرضا علويان براي فيلم «به وقت شام» رسيد.
در ادامه آتوسا قلم فرسايي و ليلي رشيدي تنديس و ديپلم افتخار بهترين طراحي لباس را به نگار نعمتي براي فيلم «خوک» اهدا کردند.
همچنين تنديس بيستمين جشن سينماي ايران در بخش بهترين طراحي صحنه با حضور محسن شاه ابراهيمي و ستاره اسکندري به حجت اشتري براي فيلم «سد معبر» اهدا شد.
در بخش ديگر اين مراسم لوح تقديري به خانم‌السلطنه اميني يکي از عاشقان سينما از خطه کردستان با حضور جواد عزتي اهدا شد. متن اين تقدير توسط علي نصيريان نوشته شده بود.
سپس نوبت به اهداي جوايز بازيگران نقش اول و مکمل رسيد که هانيه توسلي و صابر ابر تنديس بهترين بازيگر نقش مکمل زن را به زکيه بهبهاني براي فيلم «بدون تاريخ بدون امضا» اهدا کردند و او پس از دريافت جايزه در سخناني کوتاه گفت: «اين جايزه نتيجه اعتماد وحيد جليلوند به من است و اميدوارم سينماي ايران بيشتر به من اعتماد کند.»
نويد محمدزاده: اميدوارم سايه بزرگان سينما بر سرمان باشد
در بخش بهترين بازيگر مرد نقش مکمل نيز امير جديدي، طناز طباطبايي و جواد عزتي روي صحنه حضور پيدا کردند که اعلام نام نويد محمدزاده با تشويق حضار همراه شد و او تنديس بهترين بازيگر نقش مکمل مرد را براي «بدون تاريخ بدون امضا» دريافت کرد.
محمدزاده پس از دريافت جايزه گفت: « خوشبختي آن چيزي نيست که هر کسي بتواند ببيند، خوشبختي در دل آدم است. ما دلمان خوش بود که سايه عزت الله انتظامي بالاي سر ما است و اميدوارم سايه بزرگان ديگر سينما بالاي سر ما باشد. آقاي زنجانپور نام من در کنار نام شما به عنوان نامزد بود که اين برايم افتخار بزرگي است.»
در ادامه عليرضا زرين دست و مرضيه برومند تنديس بهترين فيلمبرداري را به مسعود سلامي براي فيلم «خفه‌گي» اهدا کردند.
تنديس بهترين موسيقي نيز با حضور شبنم مقدمي و شهرداد روحاني به پيمان يزدانيان براي فيلم «خوک» رسيد.
همچنين تنديس بهترين تدوين توسط سيروس الوند و عباس گنجوي به احمد مرادپور براي فيلم «سارا و آيدا اهدا» شد. الوند پيش از اهداي جايزه درباره وضعيت سينماي ايران گفت: «از من پرسيدند يک جمله راجع به سينماي امروز بگو، گفتم سينماي بسيار خوبيه ولي آدم وقتي صبح از خواب بلند مي شود تا مسواک بزند جاي خودش در آينه رضا عطاران را مي بيند.»
در ادامه اين مراسم پس از پخش کليپي از لحظات درخشان بازيگري عزت‌الله انتظامي که با تشويق حاضران همراه بود نوبت به اهداي جايزه بهترين بازيگر نقش اول زن رسيد.
حسن فتحي و نگار جواهريان براي اهداي جايزه اين بخش روي صحنه حضور پيدا کردند تا تنديس بيستمين جشن سينماي ايران براي بهترين بازيگر نقش اول زن به غزل شاکري براي «سارا و آيدا» برسد.
حامد بهداد: هرکس نگذارد در آباداني ممکلت تلاش کنيم خائن است
تنديس بهترين بازيگر نقش اول مرد نيز توسط امين تارخ و پريناز ايزديار به حامد بهداد براي فيلم «سد معبر» تعلق گرفت. او پس از دريافت جايزه گفت: «عزيزترين و مهم ترين چيزي که داريم ايران است. چرا کساني را که درباره محيط زيست فعاليت مي کنند تعزير مي کنيد. اين خاک و آب همه چيز ما است، رحم کنيد. هر کس که نگذارد درباره آبادي اين مملکت تلاش کنيم خائن است.»
پس از اهداي جوايز بهترين بازيگران نقش اول، تنديس بهترين فيلمنامه با حضور فرهاد توحيدي و هومن سيدي به علي زرنگار و وحيد جليلوند براي فيلم «بدون تاريخ بدون امضا» اهدا شد.
همايون اسعديان و ابوالحسن داودي براي اهداي تنديس بهترين کارگرداني روي صحنه آمدند و تنديس بيستمين جشن سينماي ايران در اين بخش به وحيد جليلوند براي فيلم «بدون تاريخ و بدون امضا» اهدا شد.
اهداي جايزه بهترين فيلم با حضور علي نصيريان و هارون يشايايي برگزار شد و تنديس بهترين فيلم بيستمين جشن سينماي ايران به علي جليلوند به فيلم «بدون تاريخ بدون امضا» اهدا شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بدون تاريخ بدون امضا بيستمين جشن خانه سينما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۲۵۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری

جایزه بهترین مستند چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو به «رخ» ساخته سام کلانتری از ایران اهدا شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم در مسکو با اهدای جایزه سنت جرج طلایی به فیلم «شرم» محصول مکزیک و قطر به کار خود پایان داد. جایزه سنت جرج نقره‌ای بهترین کارگردانی به همراه دو جایزه جنبی جایزه نت پک [شبکه ارتقای سینمای آسیا]و جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به فیلم «آه سرد» ساخته ناهید عزیزی صدیق از ایران اهدا شد.


چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو (MIFF) کار خود را به پایان رساند.

نیکیتا میخالکف رئیس جشنواره با اشاره به این که «هشت روز جشنواره، با نمایش ۲۴۰ فیلم از ۵۶ کشور، ۳۸۰ نمایش در ۹ سینما، ۳۹ هزار تماشاگر و بیش از ۷٫۵ هزار مهمان و حضور بیش از ۱۶۰۰ نماینده رسانه برگزار شده است، برپایی این دوره جشنواره را حاصل یک عملکرد خوب ارزیابی کرد.

برنده جایزه بزرگ سنت جرج طلایی این دوره جشنواره، میگل سالگادو کارگردان مکزیکی با فیلم «شرم» محصول مکزیک و قطر بود. این درام داستان دو نوجوان است که توسط یک باند خلافکار اسیر می‌شوند. یکی از آن‌ها می‌میرد، دومی موفق به فرار می‌شود، اما او با خود مبارزه می‌کند و نمی‌تواند به بستگان دوستش در مورد مرگ خود بگوید. کارگردان فیلم پس از دریافت جایزه گفت: «ما این فیلم را درباره معضل بسیار جدی حضور و مشارکت جوانان در باند‌های خلافکار و جنایتکار ساختیم که در مکزیک با آن مبارزه کرده‌ایم و هنوز هم می‌جنگیم.

جایزه سنت جرج نقره‌ای بهترین کارگردانی به همراه دو جایزه جنبی جایزه نت پک [شبکه ارتقای سینمای آسیا]و جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به فیلم «آه سرد» ساخته ناهید عزیزی صدیق از ایران اهدا شد.
او هنگام دریافت جایزه گفت: حضور در این سالن برای من افتخار بزرگی است. از هیئت داوران جشنواره بسیار سپاسگزارم.

جایزه بهترین بازیگر مرد به خوان رامون لوپز برای «شرم» اهدا شد؛ و ماریکه بیکیرش بازیگر فیلم آلمانی «شلیمازل» جایزه بهترین زن را دریافت کرد.
همچنین جایزه نقره‌ای سنت جرج به فیلم «دروغگو» ساخته یولیا تروفیمووا در مسابقه «پرومیز روسیه» رسید.
سرگئی اورسولیاک کارگردان روسی به دلیل کمک به پیشرفت سینما جایزه ویژه سنت جرج دریافت کرد.

هیئت داوران فیلم «شریک‌ها» ساخته خوزه ماریا فلورس کارگردان اسپانیایی را به عنوان بهترین فیلم کوتاه معرفی کردند. جایزه بهترین فیلم مستند «رخ» ساخته سام کلانتری از ایران اهدا شد.

همچنین جایزه ویژه هیئت داوران به فیلم «نیروانا» به کارگردانی آصف اسلام از بنگلادش رسید. این فیلم صامت سیاه و سفید شبیه یک آلبوم عکس، داستان سفر درونی سه شخصیت را روایت می‌کند.

در مراسم اختتامیه شخصیت‌های مشهور سینما و فرهنگ روسیه از جمله بازیگران سرگئی گرماش و ماکسیم استویانوف، بازیگران زن اکاترینا ولکووا و اولسیا سودزیلوسکایا، کارگردانان الکسی اوچیتل و سرگئی اورسولیاک، نویسنده الکساندر تسیپکین حضور داشتند. سازندگان و بازیگران فیلم سینمایی «تندر اصلی: بازی» که فیلم اختتامیه جشنواره شد نیز معرفی شدند.

این جشنواره در سال ۱۹۳۵ تأسیس شد که آن را به دومین جشنواره قدیمی فیلم جهان پس از رویداد ونیز تبدیل کرد. در سال ۱۹۹۵ اعلام شد که جشنواره فیلم سالانه می‌شود، اگرچه در سال‌های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۸ برگزار نشد، اما از سال ۱۹۹۹، MIFF هر سال برگزار می‌شود.

چهل و ششمین جشنواره بین المللی فیلم مسکو (MIFF) از ۱۹ تا ۲۶ آوریل ۲۰۲۴ (۳۱ فروردین تا ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) در پایتخت روسیه برگزار شد.

دیگر خبرها

  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • رکورد فروش روزانه سینما شکسته شد
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • فیلم| قایدی بهترین گلزن تاریخ ایران در لیگ امارات
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری
  • بهترین لحظه تاریخ معلمی مجتبی شکوری (فیلم)
  • نگاه به سینما جدی نیست/ بررسی پیدایش هالیوود در مستند «پشت صحنه»
  • ملاقات بهترین‌های تاریخ در مهرآباد!
  • حمید سهیلی سرباز سینما بود/ راش‌هایی که اسناد تاریخی مهمی هستند