Web Analytics Made Easy - Statcounter

فارس نوشت: فیلم سینمایی «بدون تاریخ بدون امضا» به کارگردانی وحید جلیلوند اخیراً به عنوان نماینده رسمی کشورمان در بخش زبان خارجی اسکار معرفی شده است.

فیلمی که گرچه در جشن‌ها و جشنواره‌های داخلی و بعضاً خارجی با اقبال روبه‌رو شده و جوایز متعددی کسب کرده است، اما به اعتقاد بسیاری از کارشناسان، آثار دیگری را می‌شد به اسکار معرفی کرد که تصویر دقیق‌تر و امیدوارانه‌تری از جامعه و کشور ارائه می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به هر حال،  «بدون تاریخ بدون امضا» به اسکار ۲۰۱۹ بهترین فیلم خارجی‌زبان معرفی شده، هر چند بعید است به دلیل مضمون غیرجهانشمول آن و همچنین داشتن رقبای سرسختی مانند «رم»‌ از ایتالیا و «دزدان فروشگاه» از ژاپن، بخت چندانی برای کسب اسکار داشته باشد.

خبر انتخاب فیلم ایران برای معرفی به اسکار، در رسانه‌های خاجی هم بازتاب داشت و برخی به اظهار نظر درباره فیلم و نیز اشاره‌هایی به شرایط سیاسی بین دو کشور ایران و آمریکا پرداختند که در ادامه می‌خوانید:

هالیوود ریپورتر دیروز خبر فیلم منتخب ایران رابه اسکار اعلام کرد و در این مورد نوشت: ایران فیلم درام روانشناختی «بدون تاریخ بدون امضا» اثر وحید جلیلوند را برای بخش بهترین فیلم زبان خارجی اسکار انتخاب کرد.

این رسانه در ادامه خبر خود به موضوع مشکلات سیاسی بین دو کشور ایران و آمریکا نیز اشاره کرده و نوشته بود: این تصمیم برای انتخاب فیلم «بدون تاریخ بدون امضا» برای اسکار از سوی بنیاد سینمایی فارابی اعلام شد علی‌رغم اینکه برخی مقامات ایران شرکت در رویداد اسکار نود و یکم را به دلیل خروج واشنگتن از برجام منتفی دانسته بودند.

هالیوود ریپورتر تاکید می‌کند: فیلم جلیلوند هرچند با حساسیت و تکنیک بسیار بالا ساخته شده است لیکن مخاطب غربی با رسومات و فرهنگ محلی فیلم مشکل خواهد داشت.

فایننشال تریبون نیز در صفحه فرهنگی خود خبر انتخاب فیلم جلیلوند برای اسکار را منتشر کرد و در این مورد نوشت:«فیلم عنوان‌دار وحید جلیلی که چندین جایزه معتبر بین‌المللی از جمله جایزه «بهترین کارگردانی» و «بهترین هنرپیشه نقش اصلی مرد» جشنواره «ونیز» را دریافت کرده، فیلم منتخب ایران برای اسکار ۲۰۱۹ معرفی شده است.

این روزنامه در ادامه نوشت: بنیاد سینمایی فارابی که مسوال انتخاب و معرفی فیلم به اسکار است، این فیلم را از بین ۱۱۰ فیلم در طول یکسال بازبینی، انتخاب و اعلام کرده است. این بنیاد از هشت نفر تشکیل شده که هفت نفر از آنها فیلم‌ساز و یک نفر هم از مسوالین بنیاد است.

فایننشال تریبون یادآور شده است: موفقیت‌های این فیلم پس از کسب جایزه «بهترین کارگردانی» و «بهترین هنرپیشه نقش مکمل» از سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر، در عرصه بین‌المللی آغاز شد و به موفقیت‌های زیادی دست یافت و علاوه بر موفقیت در جشنواره «ونیز» در جشنواره‌های «تسالونیکی یونان» «تارکوفسکی روسیه» و پنج جایزه از «خانه سینما» به کسب جایزه نائل شد.

سایت سرنسا لاتینا نیز با اعلام این خبر نوشت: فیلم ربدون تاریخ بدون امضا» وحید جلیلوند نماینده ایران در اسکار ۲۰۱۹ شد. منتقدین مسول انتخاب فیلم نماینده ایران در اسکار گفتند که تحریم آمریکا علیه ایران امسال بسیار شدید‌تر و قوی‌تر بود. به هرحال، آکادمی اسکار سازمانی غیردولتی است و متعلق به کسانی است که در صنعت فیلم فعال هستند.

این سایت در ادامه می‌نویسد: هیات انتخاب «بدون تاریخ بدون امضا» این فیلم را به جهت موفقیت در عرصه‌ها و رقابت‌های بین‌المللی و واکنش‌های مثبت بین‌المللی نسبت به این فیلم و تلاش ناشرین آن در ایالات متحده، به عنوان نماینده امسال انتخاب و معرفی کرده‌اند.

روزنامه انگلیسی زبان نیویورک تایمز در مورد این فیلم نوشت: فیلم «بدون تاریخ بدون امضا» با تصاویری جذاب از اینکه چگونه اقدامات جزئی و تصمیمات بد می‌توانند یکدیگر را تقویت کنند و اثراتی ادامه‌دار خواهند داشت، نمایشی قدرتمند از اخلاق را به تصویر می‌کشد. این فیلم با ابهامات و گره‌افکنی، حسی دقیق از نقش کلاس در جامعه ایرانی را به نمایش می‌گذارد. «بدون تاریخ بدون امضا» با کارگردانی خوب، به خلق تصویری متوازن از دو مرد را خلق می‌کند.

سایت آی‌ام‌دی‌بی هم در مورد خبر اسکاری شدن فیلم جلیلوند می‌نویسد: درام روانشناختی «بدون تاریخ بدون امضا» وحید جلیلوند با وجود اعلام برخی مقامات کشور مبنی بر تحریم اسکار امسال، با رای بنیاد سینمایی فارابی برای بخش زبانخارجی اسکار ۲۰۱۹ انتخاب شد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۵۵۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرسپولیس و استقلال الگوی جذب بازیکنان خارجی می‌شوند

پرسپولیس و استقلال امروز با داشتن بازیکنان خارجی خوبی مثل ماشاریپوف و بلانکو در جمع آبی ها و عبدالکریم حسن، اورونوف و گولسیانی در جمع سرخها رفته رفته بدل به الگوی جذب بازیکن خوب خارجی می شوند.

به گزارش طرفداری، استقلال و پرسپولیس در تاریخ خود بازیکنان بزرگ و تاثیرگذار خارجی زیادی نداشته اند. مامه تیام و دیاباته و جانواریو و جباروف در استقلال و نیلسون، بشار رسن و فرناندو گابریل در پرسپولیس در دسته معدود خارجی های موفق تاریخ دو باشگاه هستند.

اما امسال نفراتی در دو تیم حضور دارند که جزو بهترین خارجی های تاریخ سرخابی ها هستند و به نظر می رسد اگر بخواهیم تیم منتخبی از خارجی های برتر تاریخ استقلال و پرسپولیس گزینش کنیم، حتما نام نفرات امروز دو تیم در فهرست مورد اشاره قرار می گیرد.

امیدواریم با رفتن دو باشگاه محبوب تحت نظارت دو مجموعه قوی و استخواندار، از این به بعد به دنبال جذب بازیکنانی جوان و آینده دار به خصوص از کشورهای آسیایی رو به پیشرفت مثل ازبکستان و عراق باشیم. ایمان داشته باشید لیگ برتر ایران می تواند مرکز ثقل حضور ستارگان درجه اول منطقه در سالهای پیش رو باشد. بازیکنانی مثل اورونوف که رفته رفته تبدیل به تکنیکی ترین بازیکن لیگ ایران می شود، می توانند الگوی جذب بازیکنان خارجی خوب باشند.

سال آینده منتظر حضور خارجی های بهتری در لیگ هستیم تا رفته رفته برخی از بازیکنان پرسن و سال خارجی شاغل در لیگ برتر که رفته رفته به سن 40 نزدیک می شوند، کنار بروند.

از دست ندهید ????????????????????????

درد بی‌پایان؛ چهره ناصر الخلیفی بعد از حذف مقابل دورتموند (عکس) ادین ترزیچ، هوادار دیروز، سرمربی فینالیست امروز داروین نونیز به شایعات پیوستن به بارسلونا قوت بخشید! سوتی عبدالله ویسی روی آنتن زنده؛ تخلف پاداش 3.5 میلیاردی فولاد؟ 

دیگر خبرها

  • وزیر اقئصاد: رکورد جذب سرمایه گذاری خارجی را شکستیم / شرکت ملی نفت: تولید گاز در پارس‌جنوبی از قطر پیشی گرفت
  • یمن پیشتاز مبارزه با استکبار است و باید به عنوان مهمان ویژه نمایشگاه کتاب انتخاب می‌شد
  • مدیر رادیو معارف؛ از مدیریت کنداکتور تا شروعِ «عصر جوانی»
  • رئیس فراکسیون کارگری مجلس: درخواست ابطال مصوبه دستمزد کارگران به دیوان عدالت اداری داده شده
  • تدریس رشته ایرانشناسی در بیش از ۱۵ دانشگاه کشور
  • پرسپولیس و استقلال الگوی جذب بازیکنان خارجی می‌شوند
  • زوایای پنهان تاریخ در «هیس، هیچی نیس!»/ حضور استعدادهای شهرستان
  • واکنش تند دو ستاره سپاهان به مجری پرسپولیس
  • ایران عملکرد جنگ‌افزارهایش را مقابل سلاح‌های آمریکایی ارزیابی می‌کند!
  • «هلال» و دنیایی که از خرده فرهنگ می‌سازد